Biomodul - Sveriges mest prisvärda skorsten!
När du väljer skorsten till din eldstad skall du kunna känna dig trygg och nöjd. 
Därför är det viktigt att din skorsten är prisvärd, det vill säga av hög kvalitet utan att den kostar mer än nödvändigt. Med BIOMODUL har vi inte kompromissat med något, förutom priset!
BIOMODUL är en CE-märkt stålskorsten, utvecklad i Sverige, och har genom åren installerats i tusentals svenska hem. Med högsta värmeklassning (T600), högkvalitativ keramisk isolering och utmärkt stålkvalitet från två av världens ledande tillverkare inom respektive område, så blir BIOMODUL ett bra val oavsett om det gäller ett montage inomhus eller utomhus, till kamin, panna, spis eller bastuugn.

​BIOMODULs höga kvalitet och genomtänkta system gör dessutom att den i de allra flesta fall kan monteras med samma isoleringstjocklek hela vägen, vilket gör din lösning billigare, enklare och snyggare.

Svart eller högglanspolerat (blankt) utförande är standardutförande, men önskar du din skorsten i en annan färg är det också möjligt. Därmed kan skorstenen också bli en fin inredningsdetalj.

utv i sverigeutv i sverige
utv i sverige
​Kort sagt, BIOMODUL blir ett bra val oavsett vilka förutsättningar du har inför ditt skorstensmontage. Trygg, enkel och inte minst; prisvärd!
mangamojlighetermangamojligheter
mangamojligheter

Många möjligheter

Exempelinstallationer
  1. Monterad genom yttervägg och vinklad förbi takutsprång
  2. Bakansluten med 90 graders T-rör och sedan rakt upp
  3. Toppansluten skorsten som vinklar av i sidled längre upp
  4. Direkt bakåt från eldstaden, genom ytterväggen och därefter rakt upp längst fasaden
  5. Rakt upp från eldstaden

Att tänka på vid köp

Att köpa och montera skorsten kan av vissa vara förknippat med viss osäkerhet. Vad skall man tänka på? Här har vi samlat lite information som kan vara en hjälp på vägen. Och kom ihåg, Du kan alltid kontakta Din närmaste återförsäljare för hjälp!

Hitta din återförsäljare

Här hittar Du våra återförsäljare utplacerade på en karta. Kontakta den som är närmast Dig!
Saknar Du en återförsäljare nära dig eller vill du bli återförsäljare? Kontakta oss då via kontakt-formuläret i övre menyn.

Referenskunder

Ibland får vi återkoppling av nöjda kunder i form av bilder. Ibland knäpper våra återförsäljares installatörer egna bilder. Några av alla dessa har vi samlat här. Kanske någon är ett montage liknande det just Du är ute efter?